Sora lui Dumitru Tinu, Elena Parvan si nepotul sau, Virgil Tinu, au depus, luni, o cerere prin care intervin in interesul lui Andrei Iucinu, in dosarul paternitatii acestuia, aflat pe rolul Sectiei a IV-a Civila din cadrul Tribunalului Bucuresti. In cererea depusa la dosarul cauzei cei doi arata ca "Andrei Iucinu este incontestabil fiul lui Dumitru Tinu", lucru relevat atat de expertiza ADN efectuata pe baza unor probe de sange recoltate de la Elena Parvan, Virgil Tinu si Andrei Iucinu, cat si de memoriile scrise ale fratelui lui Dumitru Tinu, aflate in posesia lui Virgil Tinu.

Prin cererea de interventie in interesul lui Andrei Iucinu, depusa la termenul de luni, Elena Parvan si Virgil Tinu solicita instantei de judecata "respingerea apelului declarat de Tamara Tinu si Anna-Maria Tinu ca nefondat si exercitat cu rea-credinta". Instanta de judecata a Sectiei a IV-a Civila a dat ca termen data de 8 ianuarie 2007, pentru ca Institutul de Medicina Legala sa ofere un raspuns complet cu privire la conditiile in care se poate efectua un test ADN pe baza materialului biologic prelevat de la Dumitru Tinu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.