Instanta Judecatoriei Sectorului 2 a reluat, ieri, dezbaterile in procesul in care Ioan Becali este judecat in legatura cu producerea unui accident de circulatie, dupa ce magistratii au decis ca este necesara audierea unor martori, printre care si Victor Becali. In dosarul inregistrat in iunie 2006 la Judecatoria Sectorului 2, Ioan Becali este acuzat de parasirea locului accidentului fara incuviintarea politiei. Concret, procesul se refera la accidentul produs in 4 iulie 2005, cind Ioan Becali a lovit cu masina un adolescent de 14 ani. Accidentul s-a produs pe soseaua Barbu Vacarescu, pe o trecere de pietoni semaforizata.

Dupa ce l-a lovit pe baiat, Ioan Becali l-a luat in masina si l-a dus pina in dreptul Stadionului "Dinamo", unde l-a lasat in grija lui Victor Becali. Acesta l-a transportat pe tinar pina la Spitalul de Urgenta Floreasca. In 3 noiembrie, instanta Judecatoriei Sectorului 2 a decis repunerea pe rol a procesului, pentru administrarea de noi probe, respectiv pentru audierea martorilor Victor Becali si Grama Jean.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.