Pe principiul "sunt smecher si fac ce vreau", Gigi Becali a spart gardul din beton al casei sale de pe Aleea Alexandru pentru a-si face o noua intrare pe proprietate si a scos bordurile din fata imobilului pentru a le inlocui cu unele din marmura, fara a avea autorizatie. Pentru ca a intervenit ilegal pe domeniul public, Becali a fost amendat cu un miliard de lei.

Odata intrat in posesia imobilului din Aleea Alexandru numarul 1, din Sectorul 1 al Capitalei, Gigi Becali a inceput s-o renoveze. Nimic anormal pana aici. Numai ca Becali nu s-a limitat doar la a-si respecta domeniul de proprietate. Fara a cere autorizatie de la Primaria Sectorului 1 pe raza careia se afla imobilul, latifundiarul din Pipera a scos bordurile din fata casei, aflate pe domeniul public pentru a le inlocui cu unele din marmura.

Mai mult, a spart si gardul din beton al locuintei pentru a-si face o noua intrare pe noua proprietate. "Becali si-a cumparat o casa, nu o strada. I-am dat o amenda de un miliard de lei, pentru ca a intervenit in carosabil, fara aprobare. Schimbarea bordurilor nu sunt de competenta lui. Mai mult, el a spart gardul de la casa tot fara autorizatie. Nimeni nu e mai presus de lege", ne-a spus Andrei Chiliman, edilul Sectorului 1.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.