Prezent la dezbaterile pe marginea legii proiectului de buget pe 2007 ale comisiilor reunite de buget, finante din Senat si Camera Deputatilor, ministrul Finatelor Publice, Sebastian Vladescu a infirmat zvonurile potrivit carora s-ar fi cerut inlocuirea sa.

"Probabil ca sunt dorinte. Intotdeauna pozitia de ministru al finantelor este si dorita si criticata. Daca ar avea astfel de intentii, primul ministru mi-ar spune. Este o discutie in presa, a mai existat si acum trei luni si acum sase luni, probabil ca va exista si peste un an de zile". Declaratia a venit ca urmare a aparitiei in presa a unor informatii potrivit carora ministrul Vladescu ar putea fi inlocuit la sefia Ministerului Finantelor si ca i s-a cerut demisia in acest sens.

Fostul ministru de finante in guvernarea CDR, Decebal Traian Remes, dezminte categoric informatiile conform carora ar putea sa revina in acest portofoliu, in locul actualului ministru Sebastian Vladescu, dupa adoptarea bugetului de stat. "Eu nu raspund pentru declaratiile facute de cineva in stare de betie.

Pot sa precizez clar ca acest subiect nu a fost abordat nici cu mine, nici cu altcineva", a declarat pentru A.M. Press Remes.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.