Dupa doua luni petrecute in spital pentru o operatie pe cord, medicul serban Bradisteanu, cercetat de procurorii DNA pentru o presupusa mita de 4 milioane de euro, s-a externat din Spitalul Floreasca. O echipa medicala romano-italiana l-a operat la inceputul lunii septembrie si a fost nevoie de montarea unor stenturi pentru a rezolva problemele la inima constatate in urma analizelor.

Trei medici din Italia si unul din Targu Mures au realizat aceasta interventie. Perioada de refacere a fost insa foarte lunga, aproximativ doua luni de zile. Conform unor surse judiciare, de-a lungul sederii sale in spital a fost vizitat de mai multe ori de procurorii anticoruptie pentru a fi audiat in legatura cu dosarul privind licitatia organizata de Ministerul Justitiei, in 2001, pentru achizitionarea de echipamente medicale pentru spitalele din sistemul penitenciar, in care medicul este urmarit penal.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.