Exploziv. "Averea" continua in editia de azi sa publice dezvaluirile socante ale cunoscutului Vasile Balint, zis Sile Camataru, cu privire la traficul de droguri din Penitenciarul Rahova si la coruptia din Justitie

In numarul de ieri, Sile Camataru a marturisit ca, in 2004, inainte sa fie arestat, serviciile secrete i-au cerut 10 miliarde de lei in schimbul libertatii. N-a acceptat sa plateasca si a fost inchis pentru presupuse fapte de crima organizata!
Sile Camataru se teme acum sa nu i se insceneze in penitenciar un flagrant si sa fie acuzat si de trafic de droguri: "Sunt o persoana incomoda. M-au transferat la Craiova, fara sa motiveze in vreun fel, dar m-am intors si mi-e frica sa nu-mi intinda o capcana. Poate au sa-mi arunce heroina in celula unde sunt cu inca noua colegi si au sa zica apoi ca sunt si traficant de droguri!" Vasile Balint ne-a povestit ca i s-a propus de catre persoane din conducerea inchisorii sa devina "turnator", dar a refuzat: "N-am fost niciodata si nici n-am sa fiu turnator. Directorul penitenciarului nu stie ce se intampla aici cu adevarat. Sub el s-au format retele mafiote, care introduc droguri in celule. Ofiterii care sunt pe functii in inchisoare de 10-15 ani sunt cei mai periculosi".

Sile considera ca in esalonul doi al conducerii se fac jocurile. "Exista aici detinuti care sunt extrem de apropiati cu persoane din conducere. Unul dintre acestia este Paul Iova, care este prieten cu Fane Spoitoru. Daca ei vor ca un detinut sa aiba probleme, atunci va avea, caci Fane si Iova fac legea la Rahova", ni s-a confesat Vasile Balint. Asadar, potrivit acestuia, Fane Spoitoru dicteaza din libertate "politica" in penitenciarul Rahova, prin intermediul lui Iova. Acesta din urma este unul dintre fostii lideri ai lumii interlope, fiind poreclit "Ion a lui Petrisor".

Iova era considerat impresarul manelistilor, iar azi e inchis pentru talharie. "Zilele trecute, un detinut de aici, Gheorghe Florin, zis Bucila, a primit droguri si i-au si organizat un flangrant cu mascati in camera. Dupa aceea, l-au chemat si i-au zis ca poate scapa de acuzatii, daca devine turnator. E un santaj! Normal ar fi sa nu intre heroina in puscarie si se poate asta, insa nu se vrea, pentru ca reteaua scoate bani multi", a adaugat Sile Camataru.

Urmariti generali chefuiau la aceeasi masa cu magistrati!

De altfel, el se plange ca i s-au interzis drepturile la recompense, in ciuda faptului ca a avut un comportament ireprosabil in spatele gratiilor: "Am zugravit celula, i-am educat pe ceilalti din camera, le-am spus sa nu faca niciodata proteste, dar n-am primit nicio evidentiere! Nici la doctor nu m-au lasat, cand le-am spus ca imi e rau. Oricum, voi rezista si voi scrie o carte cand am sa plec din inchisoare. Voi povesti atunci tot ce stiu despre mafia din Justitie".

In plus, Sile ne-a dezvaluit ca are dovezi ca anumiti magistrati chefuiau la aceeasi masa cu infractori, cautati de Politie. "Unul dintre detinutii de aici va face curand o dezvaluire-bomba. Nu-i dau numele, dar are poze cu el, in timp ce era urmarit general, la masa cu judecatori si procurori sus-pusi! Au luat bani de la el, cate 5.000 de euro, la o "strigare" si dupa ce n-a mai vrut sa le dea, i-au facut dosar!", a conchis Sile Camataru.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.