Liderul PSD, Mircea Geoana, a primit de la APPS o vila in zona Dorobanti in calitate de ministru de externe in 21 decembrie 2004, a doua zi dupa ce Traian Basescu a depus juramantul in calitate de presedinte. Anterior, Geoana beneficiase timp de doi ani, ilegal, de o alta vila, resedinta prezidentiala a lui Emil Constantinescu.

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a beneficiat de o vila de protocol pe strada Ermil Pangratti, pe care a primit-o ca urmare a notei aprobate de primul-ministru Adrian Nastase in data de 12 martie 2001, pentru perioada mandatului la OSCE. in mod normal, la finalul mandatului de presedinte in exercitiu al OSCE, adica la inceputul anului 2002, trebuia sa paraseasca vila de langa TVR, inaugurata de Emil Constantinescu cu scopul de resedinta prezidentiala si avand protocol zero. Apoi, in decembrie 2004, Mircea Geoana devine chirias intr-o alta vila de protocol, pe strada Cucu Starostescu.

Adevarul

Sursa: AdevarulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.