Dezvaluiri-bomba. Cunoscutul Vasile Balint, zis Sile Camataru, s-a hotarat sa rupa tacerea si sa dezvaluie, in exclusivitate pentru "Averea", mafia care controleaza din umbra Justitia din Romania. Sile ne-a marturisit ca exista judecatori si procurori care au primit bani negri cu gentile de la infractori, insa acesti magistrati se spala de pacate intre ei

Fratele temutului Nutu Camataru a precizat ca, in timpul guvernarii lui Adrian Nastase, lui i s-au cerut de catre serviciile secrete 300.000 de euro (peste 10 miliarde de lei vechi) ca sa-i fie distruse stenogramele unor convorbiri telefonice asa-zis compromitatoare! N-a semnat pactul cu Diavolul si din 2004 se afla in catuse. Vasile Balint este la aceasta ora inchis preventiv in Penitenciarul Rahova. In dosarul sau, Tribunalul Bucuresti a pronuntat deja o condamnare de 15 ani de inchisoare, dar aceasta nu e definitiva: "Am fost acuzat, printre altele, si ca as fi pus bani pe capul anchetatorului meu, Marian Santion, dar n-a aparut nici acum dovada. Daca-l intalnesc in prezent intorc capul si ma voi preface ca nu-l recunosc! Nu-i port ranchiuna, intrucat nu doar el este vinovat de faptul ca mi s-a facut o nedreptate, ci intregul sistem".

Sile arata ca Justitia romana este putreda si ca Adrian Nastase si cei din jurul fostului lider PSD ar fi singurii vinovati de imbolnavirea acesteia! "L-am urmarit intr-o seara la televizor, plangandu-se ca e o victima. Nu stiu daca are sau nu dreptate, dar Justitia aceasta, el a imbolnavit-o!"

Potrivit lui Sile, sistemul actual lucreaza ca si inainte de '89. "Si atunci, ca si acum, se fabrica dosare pentru a te santaja. Pana la Revolutie, Militia iti cauta "praf de scarpinat", dupa care cerea familiei sa "doneze" cate un kilogram de aur si te eliberau. De fapt, familia spunea ca a gasit aurul pe strada si ca, din spirit patriotic, il "doneaza" la Militie! Dupa Revolutie insa s-au fabricat dosare pentru a te stoarce de bani! Mie mi-a cerut Traian Marinescu (n.r. - fostul adjunct al Serviciului Secret al MAI, care, intre timp, a murit) 300.000 de euro, adica vreo 10 miliarde, ca sa arda inregistrarile unor convorbiri telefonice de-ale mele. Mi-a zis ca de banii aia stia si Virgil Ardelean, zis Vulpea! Nu i-am platit si au inceput necazurile. Sunt magistrati mai corupti decat oricare altul de aici (n.r. - de la Rahova)! Nu spun ca sunt un sfant, insa cer sa fiu pedepsit eventual pentru ce am facut, nu pentru ce nu am facut!", a mai declarat Vasile Balint. Acesta sustine ca s-a plans inclusiv la cabinetul lui Adrian Nastase despre abuzurile comise de Justitie, dar i s-au inchis usile in nas.

"Paradisul drogurilor" la Rahova

Despre Sile s-a scris de curand ca ar fi incercat sa-l rapeasca pe deputatul Nati Meir, dar si pe ziaristii care urmau sa-l viziteze in vara, la Rahova. "A fost o inscenare, pentru ca mi s-a cerut sa fiu turnator de catre cei din conducerea penitenciarului si n-am acceptat. M-au transferat la Craiova, fara sa motiveze in vreun fel, dar acum m-am intors si mi-e teama sa nu-mi intinda o capcana! Poate au sa-mi arunce heroina in celula, unde am inca noua colegi, si au sa zica apoi ca sunt si traficant de droguri!", ne-a mai declarat Vasile Balint.

"Averea" va publica in editia de maine a doua parte a dezvaluirilor lui Sile Camataru, care arata cine se afla in spatele traficului cu droguri in Penitenciarul Rahova si denunta magistratii corupti de cunoscuti lideri ai lumii interlope.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.