Sebastian Bodu a anulat ieri, la presiunile premierului Tariceanu, ordinele prin care numea in 14 judete administratori-sefi la Directiile judetene ale finantelor

Seful Fiscului, Sebastian Bodu, a fost chemat ieri, impreuna cu Adriean Videanu, presedintele executiv al PD, partid din care face parte si Bodu, la cabinetul premierului Tariceanu unde i s-a pus in vedere fie sa-si dea demisia, fie sa retraga ordinele controversate prin care numea administratori-sefi la Directiile financiare din 14 judete. Astfel de numiri cadeau in sarcina ministrului Finantelor, Sebastian Vladescu, si nu a lui Bodu, sustin sursele mentionate. Seful ANAF s-a conformat si a anulat respectivele ordine, au precizat pentru "Cotidianul" surse din PNL.

Oameni din PD si din PSD la posturi

Conform acelorasi surse, Sebastian Bodu a semnat respectivele ordine intr-un moment in care ministrul de resort nu se afla in tara. El a transformat in 14 judete cite un post de director adjunct in cel de administrator-sef si, concomitent, a dat acestora puteri sporite fata de cele pe care le avea directorul plin al Directiei judetene.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.