Persoanele care au primit din partea instantelor interdictia de a parasi localitatea ar putea fi obligate sa poarte un sistem electronic de supraveghere. Autoritatile vor sti in orice moment unde se afla respectiva persoana.

Acest dispozitiv electronic va fi amplasat la mana sau pe corpul inculpatului sau invinuitului care a primit interdictia de a parasi localitatea, la decizia organului judiciar care a stabilit si masura de interdictie. Pe langa aceasta masura, celor in cauza li se poate impune sa nu conduca niciun fel de vehicul sau "anumite vehicule stabilite" si sa nu se deplaseze la anumite spectacole sportive ori culturale sau in orice alte locuri stabilite. Ei nu vor avea voie sa se apropie de persoana vatamata, ori de membrii familiei acesteia, de martori sau experti si li se va mai interzice sa se afle in locuinta persoanei vatamate.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.