Un om de afaceri american - proprietarul unui hotel din Cape May -, acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu minori din Romania, Moldova si Cuba, va fi judecat de un tribunalul federal. Potrivit site-ului pressofAtlanticcity, Anthony Mark Bianchi, de 45 ani, a fost retinut intr-o inchisoare federala din Philadelphia in ianuarie, judecatorii federali spunand ca acuzatul a vizitat mai multe state pentru a intretine relatii sexuale cu minori.

Prosperul om de afaceri, care impreuna cu parintii sai este proprietarul hotelului Ivanhoe din North Wildwood, l-a angajat pe Mark Geragos, faimosul avocat din Los Angeles, printre ai carui clienti se numara Michael Jackson, Scott Peterson si Winona Ryder. Autoritatile sustin ca toate victimele lui Bianchi aveau sub 16 ani, iar procurorul Michael L.

Levy a declarat ca cel putin sase copii vor depune marturie la procesul care va incepe in 29 ianuarie 2007, in Philadelphia. De asemenea, Bianchi a mai fost condamnat pentru molestare in Rusia si condamnat la trei ani de inchisoare, in iulie 2000, fiind achitat insa in aceeasi zi, in urma recursului.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.