Zi neagra, ieri, pe soselele din Romania, dupa ce mai multe accidente grave de circulatie au curmat viata mai multor persoane. Cel mai grav dintre ele a avut loc in judetul Arad, acolo unde un microbuz plin cu calatori a fost spulberat de un camion. Acest caz este ultimul dintr-o lunga lista in care au fost implicate microbuze si care s-au soldat, in ultimele luni, zeci de victime. Accidentul a avut loc in noaptea de luni spre marti, in zona localitatii Odvos, de pe drumul national 7.

Microbuzul, in care se aflau noua persoane si soferul, a plecat din Bucuresti incarcat cu bagaje si tractand dupa el o remorca. Toti pasagerii din masina erau comercianti la cea mai mare piata de produse neperisabile din Arad si venisera in Capitala pentru a se aproviziona cu marfa. La un moment dat, soferul a intrat intr-o curba periculoasa cu o viteza foarte mare, iar microbuzul a intrat pe contrasens.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.