Alexandru Radulescu, fostul presedinte al Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori, a fost trimis, ieri, in judecata, dupa ce a impuscat mortalun tanar pe malul unui lac din localitatea Vacaresti, judetul Dambovita
Alexandru Radulescu, fostul presedinte al Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori, a fost trimis, ieri, in judecata, dupa ce a impuscat mortal un tanar pe malul unui lac din localitatea Vacaresti, judetul Dambovita. Procurorii Parchetului General ii acuza pe Radulescu pe uz de arma letala fara drept, omor calificat si lovire sau alte violente. Anchetatorii au stabilit ca Radulescu a folosit intentionat arma, initial pentru a-si ameninta victima si, ulterior, pentru a trage in directia acestuia. Daca va fi gasit vinovat, barbatul risca pana la 25 de ani de inchisoare.

Scandalul in acest caz a izbucnit in data de 25 iunie, atunci cand Alexandru Radulescu a tras cu sange rece in Constantin Radulescu, un tanar care se afla pe malul lacului pe care acesta il administra. Aflat sub influenta alcoolului, fostul presedinte al AFAN si-a descarcat arma de vanatoare in corpul tanarului de 29 de ani, care a fost grav ranit. Ulterior, acesta a murit pe patul de spital, in ciuda eforturilor medicilor de a-l salva. Barbatul a fost supus mai multor interventii chirurgicale, care au avut ca scop indepartarea alicelor si incercarea de a-i reconstrui craniul. Din pacate, sutele de alice care i-au perforat capul i-au provocat lui Constantin Radulescu o meningita puternica, care, intr-un final, i-a fost fatala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.