Refacuta. Dupa 64 de zile de spitalizare, Irina Andreea (14 ani), fiica sotilor Stefan si Maricica Balan din Focsani, a ajuns joi seara, acasa, la Focsani, cu trenul

Irina a sosit la Focsani insotita de bunicul ei, Dumitru Balan, cu un accelerat, la clasa a II-a. Ea va locui impreuna cu bunicii in apartamentul familiei Balan din Focsani, situat pe strada Capitan Cretu.

"Noi suntem pensionari si nu avem prea multi bani. Acesta este si motivul pentru care am apelat la transportul pe CFR. Conturile bancare ale fiului si nurorii mele sunt blocate, noi neavand deocamdata acces la ele. Medicii ne-au recomandat sa o ferim de eventuale socuri emotionale, insa, intr-un oras de marimea Focsaniului va fi foarte greu sa realizam acest lucru. Avem nevoie de bani pentru a merge lunar cu Irina la control la Spitalul "Marie Curie" din Bucuresti. Sper sa avem cat de curand acces la conturile copiilor nostri", a declarat Dumitru Balan. Stefan si sotia lui, Maricica, au murit intr-un groaznic accident de masina la sfarsitul lunii iulie a.c., chiar in ziua intoarcerii militarului din Irak.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.