Reprezentantii trustului Intact s-au simtit lezati de declaratiile lui Cristian Tudor Popescu si au decis sa se retraga din Clubul Roman de Presa
Decizia reprezentantilor trustului de presa care a fost condus de Dan Voiculescu survine dupa o zi agitata in care presedintele PC a facut afirmatii la adresa jurnalistilor care au stirnit multe reactii. Voiculescu s-a plins ca ziaristii sint "noii securisti" si a asemanat metodele acestora de investigare cu cele folosite de ofiterii de Securitate.

"Nu exista la ora actuala in Romania un instrument de presa care sa fie independent", a mai spus Voiculescu. El a adauagat ca "s-au format trei-patru grupuri de oligarhi in presa" si ca "in presa din Romania sint foarte multe tentative de santaj, sint foarte multe ziare care sint partizane politic ale unor anumite grupari, ale unor anumite orientari".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.