Noul consilier prezidential pe probleme economice va fi anuntat de presedintele Traian Basescu inainte ca demisionarul din aceasta functie, Theodor Stolojan, sa paraseasca Palatul Cotroceni.

Printre numele care au inceput sa se vehiculeze in lumea politica pentru a-i succeda lui Theodor Stolojan se afla cel al senatorului PNL Ionut Popescu (foto). Avantajul major avut in vedere la includerea lui Ionut Popescu in categoria favoritilor pentru fotoliul de consilier prezidential pe probleme politice consta in expertiza pe care el o detine in acest domeniu. Popescu este cunoscut drept un analist economic cu autoritate, dar si ca investitor privat de succes in domeniul financiar-bancar. Nu in ultimul rind, el a capatat deprinderea de a lucra in administratia publica, date fiind perioadele in care a lucrat ca secretar de stat si apoi ca ministru al finantelor publice.

Cotidianul

Sursa: CotidianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.