Confuzie. Peste 21 de milioane de euro, confiscati de Inspectoratul General al Politiei in primele sase luni ale anului, si-au pierdut urma intre institutiile statului
Potrivit unui raport al IGPR, pana la jumatatea acestui an politistii au confiscat 21,4 milioane de euro si peste 200.000 de dolari. Conform procedurii, banii ar fi fost varsati in conturile Ministerului Finantelor Publice, dupa care traseul lor devine invaluit intr-o ceata groasa. Drept urmare, reprezentantii Ministerului Finantelor Publice, prin consilierul superior Nicoleta Vaia, ne-au anuntat ca cei 21,4 milioane de euro ar fi trebuit sa ajunga la Consiliul Local - Directia Taxe si Impozite, controlata de Ministerul Administratiei si Internelor (MAI). La randul sau, MAI a ridicat din umeri si a aratat cu degetul spre Primaria Generala.

Oficialii Primariei Capitalei ne-au anuntat, la randul lor, ca este foarte greu de spus ce s-a intamplat cu milioanele de euro confiscate de anchetatori, insa ar trebui sa stie consilierii locali de la nivelul primariilor de sector. Nicio sansa. Reprezentantii primariilor de sector au aratat, la randul lor, cu degetul, spre Primaria Generala. In vreme ce nimeni nu stie unde se afla si cum se cheltuieste atata amar de banet, IGPR a finalizat si bilantul pe noua luni si a anuntat ca valoarea totala a bunurilor confiscate si care urmeaza a fi valorificate depaseste o mie de miliarde de lei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.