Georgeta Mohammad - sotia lui Mohammad Munaf, americanul de origine irakiana acuzat de implicare in rapirea a trei jurnalisti romani - a fost audiata, ieri, in calitate de martor in procesul intentat sotului sau. Alaturi de sotia lui Munaf - despre care se zvonise ca ar fi plecat din Romania - a mai fost audiat si senatorul PSD Vasile Ion, tatal jurnalistei Marie-Jeanne Ion.

Georgeta Mohammad a declarat judecatorilor ca a fost sunata in urma cu trei saptamani de sotul sau, care i-a spus ca se simte bine, dar nu i-a divulgat unde se afla si care este situatia lui. Contactata telefonic, sotia lui Munaf ne-a declarat ca nu mai vrea sa mai vorbeasca cu presa, deoarece este epuizata psihic. Cat priveste starea copiilor, aceasta ne-a spus ca "se simt bine, atat cat se poate in situatia data". Intrebata despre rapirea jurnalistilor romani, sotia lui Munaf a sustinut ca n-a banuit nimic si ca sotul sau i-ar fi spus doar ca merge sa-si vada familia si ca va fi insotit de niste ziaristi, fara a-i dezvalui cum a ajuns la o astfel de combinatie.

La fel de rezervat in declaratii a fost si senatorul PSD Vasile Ion. Recunoscand ca-l cunoastea pe Hayssam si ca a avut intalniri de serviciu cu acesta, senatorul a afirmat ca a aflat de faptul ca sirianul i-a sponsorizat calatoria in Irak fiicei sale in seara rapirii. Surprinzator, senatorul a dezvaluit ca a continuat sa se intalneasca cu sirianul, chiar si dupa ce acesta a fost acuzat de rapire.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.