Elvetianul Pierre Francois Sgueglia - autorul triplului asasinat comis, la sfarsitul anului trecut, in cartierul bucuresean Giulesti, avea discernamant la momentul savarsirii faptei. Aceasta e concluzia expertizei neuro-psihiatrice dispuse in cauza - ultimul document necesar pentru ca ancheta sa fie finalizata si elvetianul sa fie trimis in judecata. Medicii legisti sustin ca Sgueglia "nu prezenta tulburari de natura a-i afecta capacitatea psihica de a aprecia consecintelor faptelor sale".

Totodata, medicii legisti au respins posibilitatea unei amnezii - fapt invocat de elvetian, chiar si in timpul reconstituirii - eventuala pierdere a memoriei fiind posbila doar dupa savarsirea faptei. Reamintim ca Marilena Pantazi, in varsta de 23 de ani, sotul acesteia - Valentin - si mama acestuia au fost impuscati de Sgueglia, pe care tanara il cunoscuse pe cand lucra in Elvetia si cu care ar fi avut aventura.

Sursa: Curentul.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.