O masina apartinnd Administratiei Prezidentiale, care insotea coloana oficiala a presedintelui Traian Basescu, a accidentat usor, ieri, in jurul prnzului, o angajata a unei firme de salubritate la intrarea in complexul Romexpo

O masina apartinand Administratiei Prezidentiale, care insotea coloana oficiala a presedintelui Traian Basescu, a accidentat usor, ieri, in jurul pranzului, o angajata a unei firme de salubritate la intrarea in complexul expozitional Romexpo. Din primele cercetari efectuate de Politia Capitalei, accidentul, care nu a avut loc pe un drum public, s-a produs din pricina angajatei respective, care a traversat drumul respectiv fara sa se asigure. Victima, Petronela Sandulescu, in varsta de 23 de ani, a fost transportata la Spitalul Elias, fiind in afara oricarui pericol.

Vizita de ieri a presedintelui Traian Basescu la deschiderea Targului International Bucuresti a debutat cu un eveniment mai putin obisnuit. Coloana oficiala a ajuns la Romexpo in jurul orei 11:30, iar in fata coloanei, la aproximativ 400 de metri, circula un autotursim Dacia Logan, de culoare albastra, cu numarul de inmatriculare B-52-WPT, apartinand Administratiei Prezidentiale. In acel moment, pe drumul respectiv se afla Petronela Sandulescu, in varsta de 23 de ani, care traversa strada fara sa se asigure.

Surse din politie ne-au declarat ca victima a traversat drumul, a ajuns la cativa metri de trotuar si s-a uitat catre intrarea in Romexpo, de unde venea coloana oficiala a presedintelui Traian Basescu. Femeia, a observat prea tarziu Dacia Logan. S-a speriat si s-a intors sarind efectiv pe capota masinii. Din impact, femeia a fost proiectata aproximativ un metru pe ciment, alegandu-se cu rani usoare la cap.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.