Ssst..., sa nu treziti politia in week-end!

Marian Iordache, un copil de 2 ani din comuna botosaneana Hanesti, a avut ghinionul sa dispara la inceput de week-end. Si inainte de o conferinta organizata de IJP Botosani, la care participau oaspeti de vaza. Dupa cinci zile de cautari si investigatii, baietelul nu a fost inca gasit.

Vineri, 29 septembrie. Mari - cum ii spune mama, Roxana Iordache - se juca singur in curtea bunicilor. Fusese lasat in grija celor doi frati ai femeii, care s-au dus la barul din comuna pentru o juma de ora de biliard. Cand s-au intors, baietelul disparuse. Dupa ce l-au cautat prin casa si prin curte, unchii au intrat in panica si, impreuna cu Ioan Lazar, concubinul surorii lor, au mers la postul de politie din comuna. Agentul-sef Vasile Vieru povesteste: "Vineri, la ora 18:30, cei trei s-au prezentat la post si au sesizat disparitia. M-am deplasat imediat la domiciliul familiei si am intreprins primele cercetari".

Cazul a fost anuntat in aceeasi seara la IJP Botosani si la toate posturile de politie din imprejurimi. In cateva ore, la Hanesti a sosit o echipa operativa din cadrul Politiei orasului Saveni, cea mai apropiata localitate. Seful de post, cei 4 politisti veniti de la oras, 3 voluntari din cadrul pazei comunale, 8 rude ale copilului si 2 vecini au fost fortele desfasurate in teren, in primele ore de la disparitia lui Marian. "S-au verificat locuinta, imprejurimile, vecinii, rudele si cunostintele", spune agentul-sef Vieru.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.