Eliberat sambata noapte din arestul Directiei de Cercetari Penale din cadrul IGPR, Radu Prisacaru, fostul prefect de Iasi - cercetat de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie(DNA) pentru luare de mita -, s-a impacat cu tatal sau, dupa ce, intr-un interviu acordat unui ziar central, isi cataloga parintele ca fiind "un om bolnav".

Ajuns acasa ieri dimineata in jurul orei 6.00, insotit de Paul Kmen, seful Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala Iasi si Marius Bodea, seful Oficiului pentru Protectia Consumatorului Iasi, Prisacaru a uitat acuzatiile tatalui sau - potrivit carora inaltul functionar public si-ar fi batut mama - si a mers acasa la acesta pentru a-l imbratisa.

In curtea parintilor sai, Prisacaru le-a multumit acestora pentru loialitate. "Vreau sa multumesc familiei pentru ca a fost langa mine in tot acest timp, vreau sa multumesc avocatilor si nu in ultimul rand vreau sa le multumesc iesenilor, pentru ca am primit foarte multe mesaje de sustinere", a mai spus ex-prefectul de Iasi.

In urma deciziei Curtii de Apel Bucuresti, Radu Prisacaru si ceilalti trei presupusi complici din dosarul de coruptie au fost pusi in libertate. Ex-prefectul de Iasi e acuzat de luare de mita, dupa ce omul de afaceri iesean Dorin Forna l-a acuzat ca i-ar fi cerut trei hectare de teren pentru a-i aproba retrocedarea unei suprafete de 20 de hectare.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.