Alteta sa printul Albert de Monaco s-a bucurat, la cerere, pe durata scurtei sale sederi la Bucuresti, de compania citorva romancute, ne-au spus surse din anturajul sau
Dintre toti sefii de stat si de guvern participanti la Sommet-ul tocmai incheiat al Francofoniei, suveranul statului Monaco a petrecut unele dintre cele mai placute clipe in Capitala Romaniei. Alteta sa princiara a cerut sa cunoasca, nocturn, si citeva reprezentante ale plaiurilor mioritice. Pentru asta, in noaptea de joi spre vineri, el a facut un gest fara echivoc catre persoanele din anturajul sau, dupa cum ne-a marturisit una dintre acestea. Au urmat citeva clipe de impacientare, ne-a spus amuzat unul dintre cei solicitati.

Rezolvarea problemei a venit, cu competenta si profesionalism, de la personalul hotelului, obisnuit cu asemenea cereri. Prin urmare, s-a apelat la o firma specializata in escorte, care ar fi furnizat printului trei exemplare superbe. Dorinta suveranului a dat ceva de furca persona-lului insarcinat cu protejarea sa: fetele au fost fotografiate si amprentate din motive de securitate a demnitarului. Nu stie nimeni - in afara de fetele care s-au aflat in camera de hotel si de suveran - daca si cit de mult a fost incintat de cunostinta.

Cotidianul

Sursa: CotidianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.