Jurnalistul Octavian Andronic a fost dat afara de la conducerea ziarului Cronica Romana din cauza "lipsei de echidistanta" manifestata intr-un articol despre Dan Voiculescu, presedintele Partidului Conservator. Octavian Andronic ne-a declarat ca, in aprilie anul acesta, i-a vandut lui Voiculescu Agentia de presa Amos News.

Cu cateva zile in urma, ziaristul Octavian Andronic a fost pus pe liber de catre patronatul cotidianului Cronica Romana, acesta fiind inlaturat de la conducerea ziarului. Concret, reprezentantii S.C. Standard Media SRL, societate ieseana care detine patronatul Cronicii Romane si care este reprezentata de Razvan Sindrilaru si de administratorul Grete Terchea, au decis ca Octavian Andronic sa nu mai ocupe functia de director executiv al ziarului.

Potrivit lui Andronic, motivul deciziei patronilor este reprezentat de "lipsa de echidistanta" manifestata intr-un articol intitulat "Trufasa citadela", scris de Andronic in Cronica Romana, avand-ul ca subiect pe Dan Voiculescu.