Mutare suspecta. Unul dintre cunoscutii frati Camataru, Vasile Balint, zis Sile (foto), a fost transferat luni seara, cu o escorta de 20 de mascati, de la penitenciarul Rahova, acolo unde se afla in arest preventiv, la inchisoarea din Craiova!
Conducerea Administratiei Nationale a Penitenciarelor n-a motivat in niciun fel decizia de a-l transfera pe Balint. Surse din apropierea lui Sile Camataru ne-au marturisit, in schimb, ca acesta fusese vizitat luni dupa-amiaza de unul dintre avocati, iar seara, 20 de mascati au intrat in camera de detentie in care se afla, l-au bruscat si l-au urcat intr-o duba.

"Nu mi-a spus nimeni nimic! Dupa cinci ore m-au coborat si mi-au zis ca sunt la Craiova. M-am temut tot timpul ca voi fi impuscat pe un camp si vor spune ca am incercat sa evadez!", s-a plans Sile apropiatilor sai. La Craiova isi executa pedeapsa si temutul asasin grec Konstantinos Passaris, insa acesta este izolat, intrucat se considera ca reprezinta un mare grad de periculozitate.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.