Magistratul care a condus mai bine de un an procesul lui Gregorian Bivolaru la Sibiu a decedat intr-un accident de circulatie. Judecatorul, aflat la volanul unei masini, a facut o depasire in curba si a intrat intr-un autocar. In dreapta sa se afla o femeie, care a decedat si ea.

Judecatorul sibian Gheorghe Ciulacu, care a instrumentat cazul Bivolaru, a murit intr-un accident de circulatie ce a avut loc pe DN 1, in apropierea hanului Fantanita Haiducului. Mercedes-ul judecatorului s-a izbit violent de un autocar care venea dinspre Brasov. Impactul celor doua masini a fost atat de putenic, incat judecatorul si femeia care se afla in dreapta au murit pe loc. Echipa de descarcerare a SMURD Sibiu a lucrat peste o jumatate de ora, pentru a-i scoate din masina.

"Cauza accidentului grav, care s-a produs pe DN 1 este nerespectarea regulior de circulatie. Soferul Mercedes-ului s-a angajat in depasirea neregulamentara unui alt autoturism, dupa care a intrat in coliziune cu autocarul care circula regulamentar", a declarat subcomisarul Alin Pahontu, seful Serviciului Politiei Rutiere Sibiu. Nascut la Bungard, Ciulacu, in varsta de 57 de ani, era unul dintre cele cunoscute nume din justitia sibiana. Judecator al Tribunalului Sibiu, el a instrumentat unul dintre cele mai grele dosare, cel al cazului Bivolaru.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.