Dana Nastase, consoarta fostului premier PSD Adrian Nastase, a reusit sa citeasca, ieri, toate acuzatiile ce i se aduc in dosarul Zambaccian pana la al IX-lea volum de urmarire penala.
La intrarea in sediul DNA, Dana Nastase a declarat ca sotul sau n-a putut veni, ieri, sa continue lecturarea materialului de urmarire penala din cauza unei viroze respiratorii. Dupa intalnirea cu anchetatorii, care a durat maximum doua ore, sotia fostului premier pesedist a declarat jurnalistilor ca a citit primele volume cu probe din dosarul Zambaccian, insa nu a gasit absolut nimic legat de persoana sa. Interesant este ca Dana Nastase a declarat ca nu a gasit nicio declaratie incriminatoare la adresa familiei sale data de Miron Mitrea.

Din acest motiv, Dana Nastase a lasat impresia ca ceva ar fi in neregula in materialul de urmarire penala. De altfel, aceasta informatie a fost vehiculata si acum doua zile de sotia fostului premier, atunci aceasta declarand ca "e prima data cand intr-o problema politica este implicata si familia unui politician". "Bine macar ca nu i-au chemat la Parchet si pe copii, desi la momentul perchezitiei si ei au fost cercetati", declara, ironic, Dana Nastase.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.