De mai bine de o jumatate de an de la trimiterea in judecata a fostului membru al CSM Maria Huza de catre Directia Nationala Anticoruptie, magistratii Inaltei Curti de Casatie nu au facut mai nimic in dosar. Procurorii au cerut, pe 7 septembrie, magistratilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie sa decline dosarul la Judecatoria Sectorului 5.

Subventie pentru tinerii casatoriti

Reamintim ca ziarul "Cotidianul" a dezvaluit modul dubios in care fosta judecatoare - care a cerut sa iasa la pensie pentru a nu-si pierde salariul de magistrat o data cu trimiterea ei in judecata - si-a cumparat un apartament de patru camere, cu subventie pentru tinerii casatoriti, pe care nu-l putea obtine legal. Astfel, in urma anchetei declansate de procurorii anticoruptie, Huza a fost trimisa in judecata pentru fals in declaratii si instigare la acordarea de credite prin incalcarea legii.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.