Fostul ministru al Privatizarii, Ovidiu Musetescu s-a prezentat, ieri, la Parchetul instantei supreme, pentru a lua cunostinta de un denunt formulat impotriva sa, in legatura cu privatizarea Balneoclimaterica Sovata, transmite Mediafax

Surse juridice au declarat ieri ca Ovidiu Musetescu isi va inainta procurorilor Parchetului Instantei Supreme punctul de vedere in ceea ce priveste actiunile de derulare a privatizarii societatii Sovata. Acest fapt vine dupa ce in 2001 senatorul PDSR, Adrian Paunescu il acuzase in plenul Senatului, pe ministrul Privatizarii de o asa-zisa intentie de improprietarire a statului ungar cu statiunea Sovata.

Paunescu a sustinut atunci ca societatea care a cumparat statiunea Balneoclimaterica Sovata reprezenta un "organism de creare de bani pentru agentiile de informatii de la Budapesta".

In momentul in care Musetescu a afirmat ca licitatia de vanzare a statiunii a fost castigata de "cel mai bun", interventia senatorului a venit prompt si acuzator, el intrebandu-l pe fostul ministru al Privatizarii daca vorbeste in numele Guvernului de la Budapesta.

Potrivit lui Musetescu, privatizarea societatii Balneoclimaterica Sovata a fost una curata, iar tranzactia a reprezentat una dintre cele mai bune pe care le-a incheiat Autoritatea pentru Privatizare.
Acesta a sustinut ca privatizarea societatii Balneoclimaterica nu a facut rabat de la toate normele legale, fiind facuta de o comisie de la Bucuresti care nu ar fi putut fi "supusa presiunilor regionale", a precizat Musetescu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.