Printul Paltin Sturdza si Zaharia Gabriela Rodica, fosta femeie de serviciu a tatalui sau de la Madrid, cu care el traieste ilegal de trei ani, au fost denuntati in Madrid pentru abuz, frauda si vanzarea ilegala a proprietatilor tatalui sau, principele Elias Sturdza, recuperate si vandute fara stirea acestuia. Denunturile au fost inregistrate de avocatii principelui Elias Sturdza la Tribunalul din Madrid.

Principele Elias Sturdza a declarat ca a fost instiintat din Romania de vanzarea unor proprietati de care nici macar nu stia ca exista, ca i s-au ascuns titlurile de proprietate si sumele de bani pentru care au fost vandute. Principele Elias Sturdza si familia sa, nepotul sau - printul Michael Sturdza si nora sa - printesa Cornelia, au angajat o firma de avocati din Bucuresti si una din Madrid pentru a recupera banii pierduti si alte proprietati in curs de recuperare.

Printesa Cornelia Sturdza din Marbella a declarat cu mahnire ca nu intelege cum, dupa o viata intreaga, sotul ei, Paltin Sturdza, a putut sa sacrifice familia si reputatia fiului sau pentru intrigile si luptele dintre individele de proasta calitate cu care a trait ilegal timp de trei ani, ca Zaharia Gabriela si Lipan Florica, care au lovit in familia sa prin santaj, amenintari, inselaciune si minciuna.

Problemele legale sunt acum in mainile justitiei penale spaniole. Cornelia Sturdza


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.