Stefan Radulescu, denuntator al afaceristului Gelu Tofan, a prezentat vineri, la DNA, noi probe care sa-l incrimineze pe fostul sau partener, intr-un dosar in care procurorii au declansat actiunea penala sub acuzatiile de santaj si trafic de influenta impotriva afaceristului bucurestean, a unui fost asociat al acestuia, Mihai Cristian Buciu (n.r. - director de operatiuni la Posta Romana) si a procurorului Constantin Gherta.

Radulescu a spus ca mai are probe care l-ar incrimina pe Tofan: "Am o inregistrare, pe care inca n-am adus-o la Parchet, in care procurorul Gherta, inculpat in dosar, ii spune unui alt inculpat, Buciu, ca problema sa in justitie ar fi aproape rezolvata, sefii DNA urmand sa infirme solutia de inculpare a sa". Referindu-se la dosarul "Cauciucul", Radulescu a spus ca exista acte care arata ca Tofan a dat "un milion de lei pe un TAB, pe care a luat apoi 50 de milioane". Acuzand legalitatea respectivei afaceri, Radulescu a spus ca "masinile militare au plecat pe roti din depozite (n.r. - la Tofan), pentru ca n-a avut cine sa le dezmembreze".

Reamintim ca si Radulescu a fost cercetat pe procurori, fiind acuzat de fraude insumand peste 450 miliarde de lei si apoi arestat pentru delapidare in forma calificata, fals, uz de fals, folosirea de acte falsificate la autoritatea vamala si evaziune fiscala.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.