Procurorii Departamentului National Anticoruptie vor sa incheie cat mai rapid dosarul in care prefectul Radu Prisacaru este acuzat de luare de mita si complicitate la luare de mita. Potrivit unor surse din anturajul anchetatorilor, in cursul acestei saptamani se vor incheia toate actele procedurale din acest dosar, urmand sa aiba loc ultimele confruntari intre cei implicati, Radu Prisacaru, omul de afaceri Cristian Maftei, seful ADS, Flavius Ionita si avocatul Toni Baltag, si familia Norina si Dorin Forna.

Notarul din dosar, chemat la DNA

In cursul zilei de ieri, a fost chemata la sediul DNA, in calitate de martor, notarul Ioana Beldeanu, care a parafat ante-contractul de vanzare- cumparare intre Cristian Maftei si Dorin Forna, pentru suprafata de 3 ha de teren.

Aceasta s-a prevalat de faptul ca, in acte, inca mai este sotia lui Cristian Maftei, neexistand o sentinta definitiva de divort, iar potrivit art. 80 al Codului de Procedura Penala, sotul si rudele apropiate ale invinuitului sau inculpatului nu sunt obligate sa depuna marturie.