Traian Basescu si Adrian Nastase si-au descoperit o pasiune comuna: sa posteze pe Internet comentarii la articolele din ziare

Luni seara, pe la ora 22.00, presedintele Traian Basescu avea o indeletnicire aparte: naviga pe Internet. Statea in fata calculatorului si citea articolele despre el din ziarele de a doua zi. In varianta electronica, ziarele devin publice incepind cu ora 21.00 a zilei precedente aparitiei lor la chioscuri.

Presedintele Romaniei tocmai descoperise ca in ziarul "Adevarul" a aparut un articol cu privire la persoana sa, avind titlul: "Basescu si-a distrus dosarul la Revolutie". Si ce face? Se duce la sectiunea de comentarii si incearca sa posteze o opinie sub forma de drept la replica. O recunoaste chiar presedintele, a doua zi, intr-o emisiune televizata.

"Inainte sa apara ziarele de dimineata, pot sa spun ca v-am transmis un mesaj pe forum azi-noapte, legat de articolul care a aparut in 'Adevarul>>", afirma Traian Basescu, adresindu-i-se Corinei Dragotescu, director al ziarului mentionat.

Ingrijorat ca mesajul nu a aparut totusi pe forumul de pe Internet, presedintele reia continutul mesajului. "Spuneam un singur lucru: 'Dumnezeu sa ne dea sanatate, cit adevar spunem legat de povestea pe care ati prezentat-o in prima pagina a ziarului de miine>>."

Reactia Corinei Dragotescu nu s-a lasat asteptata: "Va multumesc foarte mult pentru mesaj, dle presedinte".

Traian Basescu este, de altfel, un impatimit al ziarelor in varianta electronica, el postind si cu alte ocazii la sectiunea de comentarii ale ziarelor.

"Nu ti-e rusine sa mori prost?"

Marti seara, tot pe la ora 22.00, fostul premier Adrian Nastase citea si el ziarele pe Internet. Spre deosebire de Basescu, Nastase isi citea propriul editorial din "Jurnalul National".

O forumista mai nervoasa, pe nume Livia, se intreaba "ce motive egoiste din interes personal are tov. Nastase Adrian sa fie atit de suparat fata de actuala guvernare? Dosarele penale in curs de finalizare sub aspectul cercetarilor sa-i mareasca ura fata de presedintele Traian Basescu?".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.