Stelian Tanase este decis sa ntrerupa colaborarea cu Realitatea TV, nsa va lua o decizie finala dupa ce va discuta si cu Mircea Dinescu, partenerul sau din emisiunea „Zece fix“, plecat n aceste zile din tara, anunta Mediafax
"Sunt aproape sigur ca voi pleca. Astept sa se intoarca Dinescu si sa vorbim. Nu pot lua o decizie finala fara el, suntem prieteni de-o viata. Din punctul meu de vedere colaborarea cu Realitatea s-a intrerupt", a declarat scriitorul. El povesteste ca la baza iminentei despartiri de Realitatea TV sta un conflict mai vechi, izbucnit in urma cu trei-patru luni, care s-a accentuat in ultima vreme deoarece reprezentantii postului au incalcat prevederile din contractul semnat de cele doua parti.

"Realitatea TV a decis sa imi reduca numarul de emisiuni de la trei pe saptamana la una, desi contractul este semnat pentru trei. Ei nu aveau voie sa incalce contractul, are si el niste prevederi clare. Acum se pune problema daca eu accept doar o emisiune sau plec", a explicat analistul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.