Povestea telefonului mobil al Ioanei Tariceanu, pierdut sau furat si apoi descoperit n posesia viceprimarului din Navodari, scoate la lumina aspecte incredibile despre legaturile dintre mediul politic si cel interlop de la malul marii

Viceprimarul, care declara ca fiica sa a cumparat telefonul cu 1,5 milioane de lei vechi de la niste "baieti", tolereaza relatia acesteia cu unul dintre capii lumii interlope din Navodari. Mai mult, ii sprijina interlopului afacerile imobiliare, ingrijindu-se ca Primaria sa elibereze acte necesare construirii unor case de vacanta fara respectarea legislatiei din domeniu.

O intamplare aparent banala, anume ca telefonul mobil al sotiei premierului Calin Popescu Tariceanu a fost pierdut sau furat si apoi descoperit in posesia viceprimarului din Navodari, scoate la lumina aspecte incredibile despre legaturile dintre mediul politic si cel interlop ce guverneaza comunitatile mici. Viceprimarul, care declara ca fiica sa a cumparat telefonul cu 1,5 milioane de lei vechi, tolereaza relatia acesteia cu unul dintre capii lumii interlope din Navodari. Mai mult, ii sprijina interlopului afacerile imobiliare, ingrijindu-se ca Primaria sa elibereze acte necesare construirii unor case de vacanta fara respectarea servitutilor prevazute in legislatia din domeniu.

In vreme ce sotul ei tragea ponoasele accidentului de motocicleta, Ioana Tariceanu a dat o fuga la apartamentul proprietate a familiei din complexul Coral Beech, al arabului Mohamad Murad. Aici, pe langa treburile obisnuite, consoarta demnitarului a constatat ca ii lipseste telefonul mobil, o bijuterie demna de functia primului barbat liberal al tarii. In cel mai scurt timp, accesoriul de mare valoare a fost recuperat de la viceprimarul orasului Navodari, liberalul Stefan Galbau. Fane, cum ii zice poporul, declara ca telefonul a fost cumparat de fiica sa de la niste baieti de pe strada, contra sumei de un milion si jumatate de lei vechi. Constatand insa ca in agenda celularului se gaseau mai multe numere ale unor somitati ale momentului, printre care si cel al familiei Tariceanu, vicele de la Navodari spune ca a sunat pe fixul sefului sau cel mare de la partid. Si asa, telefonul ar fi fost predat proprietarei de drept, din initiativa sa. Totul pare a fi o afacere ridicola intre familiile Tariceanu si Galbau.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.