Dupa exact un deceniu de asteptare, fotbalul romanesc respira din nou aerul tare al Europei.
In seara zilei de 23 august, pe fostul stadion "23 august", Steaua a invins cu scorul de 2-1 pe Standard Liege, reusind sa se califice in grupele Ligii Campionilor la capatul unui meci care ne-a purtat de la agonie la extaz pana in ultima secunda.

Focurile de artificii care au luminat cerul Capitalei au salutat o victorie decisa de forta colectivului, dar si de inspiratia lui Cosmin Olaroiu care, avand de ales intre prospetimea lui Vali Badea si experienta lui Daniel Oprita, a optat pentru prima varianta. Atacantul adus in aceasta vara de la Vaslui a facut meciul vietii, reusind sa perforeze cu sange rece de doua ori poarta vicecampioanei Belgiei. Oli, pe care fostul sau patron de la Poli Timisoara il cataloga drept un antrenor de locurile 3-4, a devenit al doilea tehnician care califica o echipa romaneasca in grupele celei mai tari competitii intercluburi din lume, dupa titi Dumitriu, cel care a realizat aceasta performanta de trei ori in deceniul trecut, tot cu Steaua.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.