In urmatoarele zile, Primaria Capitalei va trebui sa ia o decizie in ceea ce priveste lucrarile de modernizare a Pietei Eroii Revolutiei. Ieri, au fost deschise ofertele depuse pentru achizitia publica a lucrarii de executie ''modernizare Piata Eroii Revolutiei si pasaj pietonal - intersectia dintre Sos. Viilor, Bd. Pieptanari, Sos. Giurgiului, Sos. Oltenitei si Calea Serban Voda''.

Proiectul are ca scop fluidizarea circulatiei in zona si cresterea confortului pietonilor si este prevazut a se realiza in termen de 18 luni de la demararea lucrarilor. Totodata, proiectul are in vedere modernizarea si refacerea carosabilului, a refugiilor, trotuarelor si spatiilor verzi, precum si construirea unui pasaj pietonal care va face legatura intre statiile de tramvai si metrou. Caietele de sarcini au fost cumparate de 5 firme, dintre care 2 au depus oferte in termenul stabilit. Este vorba despre asocierea SC Iridex Group Constructii SRL - SC Sopmet SA si consortiul Construcoes Gabriel As Couto SA, Armandio Carvalho SA, Euro Construct International SRL.

Atat oferta financiara a consortiului - 12.626.687,36 RON, fara TVA - cat si cea a asocierii -9.954.416,00 RON, fara TVA - depaseste valoarea aprobata de Consiliul General al Municipiului Bucuresti pentru aceasta investitie. In aceste conditii, ofertele tehnice au ramas in analiza Comisiei de evaluare, lucrarile putand chiar fi amanate pentru anul viitor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.