Ancheta. Procurorii bucuresteni au reconstituit, ieri, triplul asasinat comis, anul trecut, in cartierul Giulesti, de elvetianul Jeane Pierre Francois Sgueglia. Criminalul le-a aratat anchetatorilor, pas cu pas, cum a ucis fiecare victima in parte. Acesta a declarat ca regreta moartea fostei sale amante si a cerut sa fie dus la mormantul femeii

Acuzat ca in decembrie 2005, si-a ucis cu sange rece amanta, pe sotul si pe soacra acesteia, Jeane Pierre Francois Sgueglia a fost adus, ieri, in jurul orei 12.00, la Hotelul Intercontinental din Capitala. Sgueglia alesese ca, inainte de razbunare sa aiba parte de confort de cinci stele. Mai mult, in noaptea premergatoare macelului, elvetianul se desfatase si cu o prostituata de lux.

De la hotel, acesta a fost dus, din intersectie in intersectie, pana pe strada Fagului, unde locuia, alaturi de sotul sau si de copilul in varsta de patru ani, Marilena Pantazi. Squeglia o cunoscuse pe acesta intr-un bar de noapte din Elvetia, unde tanara era angajata ca dansatoare. Cei doi au avut o relatie amoroasa, pe care au pastrat-o si dupa ce femeia a revenit in tara. In decembrie insa, Marilena a decis sa rupa legatura. Ros de gelozie, Sgueglia si-a pus la brau un pistol Glock de 9 milimetri si a intrat fara probleme in Romania.

A vrut la mormantul Marilenei

Sgueglia a revenit in curtea familiei Pantazi fara catuse, flancat de o multime de politisti. "Imi doream sa-l privesc in ochi pe acest criminal care mi-a omorat fiul. Acum doua zile, baiatul meu ar fi implinit 38 de ani", ne-a declarat Marian Pantazi, tatal barbatului ucis.

Potrivit anchetatorilor, elvetianul sustine ca nu-si aminteste sa-si fi impuscat victimele si nici unde a ascuns arma. Totusi, atunci cand a vazut poze ale Marilenei ar fi cerut sa fie dus la mormantul femeii pentru a depune o floare si s-a interesat de soarta orfanei Irina, care, de curand, a implinit cinci ani. "Pentru faptele sale Sgueglia risca detentiune pe viata ori 25 de ani de puscarie", a spus Marius Iacob, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.