DIN NOU LA VOLAN. Cornel Dinu si-a recuperat permisul de conducere dupa numai 30 de zile, in conditiile in care, in luna iunie, acesta a fost prins baut la volan de un echipaj al Brigazii de Politie Rutiera. In mod obisnuit, in astfel de situatii, carnetul este confiscat pentru trei luni batute pe muchie
Mai mult, "Procurorul" a si refuzat sa opreasca la semnalul agentilor, drept pentru care a fost urmarit si prins abia in fata casei sale de pe strada Amiral Balescu.Cu toate acestea, pentru cazuri "speciale", exista totusi o portita legala, care sa "repare" situatia. Daca nu a fost implicat in incidente rutiere in ultimii trei ani, soferul in cauza prezinta o dovada din care reiese ca a facut cateva cursuri in compania unui instructor autorizat si face o cerere catre comandantul Politiei Rutiere, la nivel local.

Daca solicitatea este aprobata inclusiv de seful structurilor de ordine publica, perioada de suspendare a permisului de conducere poate fi redusa pana la 30 de zile. Cu toate ca, in general, pentru consum de alcool, aproape nimeni nu beneficiaza de clementa politistilor, Dinu s-a dovedit un sofer aparte. Acesta a ramas fara carnet la data de 12 iunie, iar fix o luna mai tarziu a reprimit dreptul de a conduce pe drumurile publice.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.