Operatiunea „Gramofonul“ a facut o noua victima in Capitala.
Politistii au pus mana pe cel de-al saselea internaut. Dupa ce l-au prins vanzand DVD-uri pirat in cartierul Drumul Taberei, oamenii legii l-au monitorizat si, in urma cu doua zile, au descins in locuinta lui. Dupa cum se asteptau, aici au gasit sute de discuri optice cu filme si jocuri, carcase si ambalaje pentru DVD-uri si CD-uri, un DVD player, precum si cataloage de prezentare a marfii. Bogdan Zota, in varsta de 37 de ani, fara ocupatie, este cercetat in stare de libertate pentru realizarea in scopul distribuirii de marfuri pirat.

Bucuresteanul Bogdan Zota a fost depistat, mai intai, de politistii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor - Sector 6, in timp ce vindea, in cartierul Drumul Taberei, DVD-uri pirat. Potrivit anchetatorilor, asupra tanarului au fost gasite 279 DVD-uri imprimate cu diverse filme si jocuri, marfa care a fost confiscata. In acelasi timp, politistii au declansat o ancheta asupra lui Zota. Astfel, pe 20 iulie, in baza autorizatiei emise de Tribunalul Bucu-resti, oamenii legii au descins in locuinta internautului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.