PROMISIUNI. Ieri dimineata a fost inaugurat santierul de constructii "Gigi Becali", situat in campul de la marginea localitatii doljene Rast, grav afectata in urma inundatiilor din luna aprilie.

La primele ore ale zilei de ieri, o parte dintre sinistrati, impreuna cu muncitorii platiti pentru construirea noilor locuinte, au turnat fundatia primei case. "Ma bucur ca voi sta intr-o casa noua, insa va dura pana cand ne vom muta, pentru ca nu se face asa peste noapte. Dar ma gandesc si la fosta mea casa pentru care am muncit atata si acum nu a mai ramas nimic din ea", ne-a spus, cu lacrimi in ochi, proprietarul primei locuinte construita in campul de la Rast.

Pui si peste prajit

Gigi Becali s-a lasat, insa, asteptat de sinistrati, vizita anuntata in jurul orei 11.00 fiind amanata pentru o ora. Becali a aterizat la bordul elicopterului propriu si a fost primit de sateni cu paine, sare, pui si peste prajit "V-am promis ca va voi face case si ma voi tine de promisiuni. Nu stiu exact cate voi face, insa in momentul in care cad primii fulgi de nea ne oprim. O sa am grija eu de voi daca Guvernul nu o face", a declarat omul de afaceri, in aplauzele oamenilor care cascau gura la promisiunile acestuia. Becali a mai sustinut ca va face tot posibilul ca, pana in iarna, sa fie construite peste 300 de case. In momentul de fata, in Rast sunt 1.800 de sinistrati.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.