Presedintele Traian Basescu s-a reintors pe litoral, dupa ce si-a intrerupt sejurul pentru a rezolva problema refugiatilor romani din Liban, marti seara seful statului petrecind citeva ore la o terasa din statiunea Neptun, transmite Mediafax. Presedintele a fost insotit de sotia sa, cu care a stat la o masa de pe terasa unui restaurant, a ascultat muzica interpretata de Gheorghe Gheorghiu si trupa "Alb Negru".

Basescu a si dansat pe citeva melodii mai lente, pentru a se proteja, dupa operatia de hernie de disc pe care a facut-o. Seful statului a servit masa si a parasit terasa putin dupa miezul noptii, la plecare el oferind flori ziaristelor. La plecare, Traian Basescu a declarat ca a venit pe litoral sa isi continue sejurul inceput in urma cu citeva zile si ca a stat la Bucuresti pina cind a avut certitudinea ca si ultimii refugiati din Liban sint in siguranta si vin spre casa. Presedintele s-a aflat pe litoral si la sfirsitul saptaminii trecute, stind la vila de protocol din Neptun, iar serile si le-a petrecut dansind la doua terase din statiune.

Reamintim ca, la ultima sedinta de guvern pe care a prezidat-o, nu cu mult timp in urma, seful statului a cerut ministrilor sa nu isi ia concedii pina la integrare, explicind ca putinul timp ramas trebuie folosit la maxim. "Nu trebuie sa aiba nimeni odihna ori sa plece in concediu pina nu rezolvati temele integrarii" le-a spus seful statului membrilor guvernului Tariceanu. Un mesaj asemanator a transmis Basescu si in discursul rostit pe 19 iunie in fata Parlamentului, cind a afirmat ca nicio institutie a statului nu trebuie sa mai zaboveasca in indeplinirea sarcinilor integrarii. Niciuna, in afara Presedintiei, din cite se vede.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.