Procentual, la titularizare au fost eliminati pentru frauda de sase ori mai multi candidati decat la bacalaureat si la testele nationale
La concursul de ocupare a posturilor didactice s-a copiat mai rau decat la testele nationale si la bacalaureat. Comisia Nationala de Concurs a centralizat, ieri, rapoartele primite din judete si ne-a informat ca 51 de candidati la un post de cadru didactic au fost eliminati din concurs pentru ca au incercat sa copieze.

Raportat la numarul participantilor la examen, procentul celor eliminati pentru frauda la titularizare este de peste sase ori mai mare fata de procentul celor eliminati la bacalaureat si la testele nationale. La concursul de ocupare a posturilor didactice au fost prinsi copiind 0,13 la suta din candidati, iar la bacalaureat si testele nationale au copiat 0,02 la suta din elevii participanti. "In Bucuresti, la concursul de ocupare a posturilor didactice au fost cinci candidati eliminati din examen pentru copiat".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.