Vecinii familiei Chelaru, din localitatea ieseana Lunca Cetatuii, a carei fetita a fost rapita si ucisa anul trecut, nu mai vor ca parintii adolescentului Robert Ciobanu - acuzat ca a ucis-o pe Larisa Chelaru - sa mai locuiasca in bloc cu ei

"Nu i-am vazut venind acasa, dar daca vin, nu stiu daca nu o sa-i dam afara cu totul. Nu stiu ce sa mai spun. Larisa s-a dus din cauza fiului lor si acum s-a sinucis si tatal fetitei. Nu se mai poate asa ceva", au declarat mai multi vecini, dupa ce au aflat ca tatal Larisei, Constantin Chelaru, a murit. Intuind, probabil, reactia vecinilor, incepand de vineri seara, din apartamentul familiei Ciobanu nu se mai zarea lumina si nu mai raspundea nimeni la interfon.

De subliniat ca, dupa ce au aflat vestea ca tatal Larisei s-a sinucis, vecinii familiei Chelaru au facut o colecta pentru inmormantarea acestuia. Ieri, trupul neinsufletit al tatalui Larisei a fost dus acasa de la morga Spitalului "Sf. Spiridon", unde a fost efectuata necropsia.

Constantin Chelaru, tatal fetitei de 9 ani care a fost rapita si ucisa in octombrie anul trecut, s-a sinucis, vineri, in vestiarul unei hale a fabricii la care lucra. Motivul: omul n-a putut suporta gandul ca asasinul fiicei sale ar putea beneficia de reducerea pedepsei la cel mult 12 ani de inchisoare.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.