Sfatuit de fosta secretara de stat Paloma Petrescu, ministrul educatiei, Mihail Hardau, a dispus ca titularizatii din 2003 pe posturile de nvatatori sa mai sustina o data examenul, pe motiv ca atunci „sesiunea a fost ilegal organizata“.
Ministrul educatiei, Mihail Hardau, nu are o viata linistita. Un nou scandal se profileaza la orizont. Este vorba de sesiunea de examene pentru Titularizarea cadrelor didactice, pe catedrele declarate vacante incepand cu anul scolar 2006-2007, si care este programat a se desfasura de luni, 17 iulie, timp de doua zile. La aceasta sesiune de titularizare, nelinistea ministrului Hardau are drept cauza faptul ca fosta secretara de stat Paloma Petrescu l-a determinat sa aprobe ca invatatorii, care au promovat acest examen in sesiunea din 2003, dar au continuat sa suplineasca din lipsa de catedre vacante, sa mai sustina inca o data titularizarea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.