Inhumare. Costin Radulescu, tanarul impuscat in cap, cu sange rece, de presedintele AFAN, va fi inmormantat astazi, in jurul orei 14.00, la Targoviste. Acesta va fi inhumat cu o zi mai devreme decat stabilise, initial, familia sa, din cauza caldurii

Corpul neinsufletit a fost preluat luni, la pranz, de fostii colegi de serviciu ai lui Costin, angajati ai Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Targoviste. La inmormantare sunt asteptati, pe langa o multime de prieteni, si o parte dintre satenii din localitatea damboviteana Vacaresti, care il cunosteau bine pe Costin Radulescu.

Batjocoriti la Primaria Sectorului 6

Ca si cum tragedia nu ar fi fost de ajuns pentru rudele si apropiatii victimei, pana si autoritatile statului le-au pus piedici. Drept urmare, ieri, la scurt timp dupa efectuarea necropsiei, colegii de serviciu ai acestuia nu au reusit sa obtina certificatul de deces din partea reprezentantilor Primariei Sectorului 6. Dupa modelul muncii la stat, cele doua functionare care lucrau la ghiseu fusesera invoite. Drept urmare, membrii familiei au fost nevoiti, ieri, sa revina la Bucuresti.

In acelasi timp, gurile rele spun ca Bogdan Caba, fiul vitreg al lui Alex Radulescu a disparut fara urma, in conditiile in care anchetatorii au anuntat ca nu este exclus ca acesta sa fie, la randul sau, pus sub acuzare pentru instigare la omor calificat.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.