Un site - www.tradatiindragoste.go.ro - ce parodiaza emisiunea „Tradati in dragoste!“ dezvaluie nebanuite legaturi intre o judecatoare ce candideaza pentru un post la Inalta Curte si un interlop craiovean, Ilie „Puscarie“.

Un site (www.tradatiindragoste.go.ro) ce parodiaza celebra emisiune realizata de Ernest, "Tradati in Dragoste", dezvaluie nebanuite legaturi intre o judecatoare a Curtii de Apel Craiova, ce candideaza pentru un post la Inalta Curte de Casatie si Justitie, si un renumit interlop local, "Ilie Puscarie". Acesta sustine ca ar fi vorba despre "o cacealma", dar conducerea Curtii de Apel Craiova a demarat o ancheta.

Armaghedon cu iz de telenovela olteneasco-interlopo-judecatoreasca la Craiova: un site recent postat (www.tradatiindragoste.go.ro) dezvaluie legaturi "nebanuite" intre o judecatoare a Curtii de Apel si un interlop local, fost subofiter la Penitenciarul de Maxima Siguranta, Ion Ilie, zis "Ilie Puscarie". Site-ul parodiaza o binecunoscuta emisiune TV, "Tradati in Dragoste", realizata de Ernest.

Pe site sunt postate mai multe fotografii ale judecatoarei Carmen Mladen, coborand dintr-un autoturism condus, de regula, de interlopul Ion Ilie, zis si "Ilie Puscarie". Autoturismul cu pricina este inmatriculat pe numele concubinei interlopului, Ioana Felicia Georgescu. Intalnirea dintre interlop si judecatoare ar fi avut loc in data de 14 februarie 2006, cu o zi inainte ca Mladen sa se pronunte asupra recursului inaintat de un lichidator judiciar, impotriva unei tranzactii al carei beneficiar era "Ilie Puscarie".
Site-ul contine, de asemenea, o povestioara, de fapt o scrisorica ce ar fi fost intocmita - in varianta autorilor - de catre concubina lui "Ilie Puscarie", Felicia Georgescu.

Fiind convinsa ca interlopul o insala, aceasta ar fi apelat la ajutorul lui Ernest, afland, astfel, ca "Ilie Puscarie" nu avea o relatie amoroasa cu judecatoarea Carmen Mladen, ci facea doar "un mic trafic de influenta". Cazul este cu atat mai grav cu cat judecatoarea Carmen Mladen s-a inscris, in data de 08.06.2006, la un concurs de ocupare a unui post la Inalta Curte de Casatie si Justitie, Sectia de Contencios Administrativ si Fiscal. Cat despre Carmen Mladen, presa locala a tot relatat, in ultimii ani, ca judecatoarea ar fi fost dansatoare (noi nu bagam, insa, mana in foc), inainte de a ajunge magistrat!

Gardianul

Sursa: GardianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.