Constantin Radulescu, tanarul impuscat in cap de presedintele AFAN, nu ar fi putut fi salvat in nici un spital din lume. "A fost o minune faptul ca nu a murit pe loc", a declarat, ieri, un specialist in medicina legala, citat de Mediafax. Necropsia facuta de o echipa de la Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici" din Bucuresti a stabilit ca tanarul, care avusese in craniu peste o suta de alice, a decedat din cauza unei complicatii septice cerebrale generata de leziunile produse prin impuscare.

Cadavrul a fost transportat la INML pentru ca aceasta este procedura legala, nu pentru a stabili cauza decesului sau daca barbatul ar fi avut sanse de supravietuire in conditiile in care a fost impuscat in cap de la o distanta mica. ''Toate manevrele medicilor au fost pur eroice. Impactul a fost atat de mare incat au existat leziuni difuze in tot creierul. In acest caz nu mai era nimic de lamurit'', a apreciat un specialist in medicina legala. Alicele gasite in capul victimei lui Alexandru Radulescu au fost predate procurorilor DIICOT care investigheaza acest caz.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.