DNA lucreaza la dosarul in care Petrus Campulungeanu, primarul comunei Pantelimon, este acuzat de luare de mita. Vinerea trecuta, procurorii au cerut arestarea a doua persoane, fiind emise mandate pe cate 30 de zile.

Denuntatorii sunt sirianul Radwan Aktaa si consiliera Petruta Dumitrescu, parteneri intr-o firma care este pe cale sa piarda o ferma in valoare de peste 3,5 milioane de euro in comuna Pantelimon.

Arestarea primarului sau suspendarea sa din cauza inceperii urmaririi penale l-ar ajuta pe sirian, fost partener de afaceri cu Omar Hayssam, sa-si pastreze ferma. Denuntul a fost facut exact cu un an in urma, dar cercetarile au inceput acum.

La aceasta ora, Directia Nationala Anticoruptie (DNA) lucreaza la arestarea primarului comunei Pantelimon, Petrus Campulngeanu. El este acuzat de luare de mita, denuntatorii fiind un om de afaceri sirian si partenera sa, consilier judetean la Ilfov. Dosarul are la baza o plangere veche de un an si cateva inregistrari ambientale facute cu microfoane puse pe cei doi denuntatori.

Povestea din spatele acestei afaceri este insa mult mai incurcata. La aceasta ora, doua persoane au fost arestate, se strang probe impotriva celei de a treia, iar singurul beneficiar va fi arabul care astfel va pastra o ferma uriasa in Pantelimon, ferma pe care legal a pierdut-o, dar mai are o sansa sa castige ceva bani de pe urma ei. La aceasta operatiune il ajuta DNA.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.