Dosarul in care, asa cum v-am mai informat, familia Lucescu este cercetata de Parchetul General pentru inselaciune a intrat intr-o zona crepusculara, altfel nu se explica de ce, pentru aceleasi fapte, instanta ii achita pe Mircea si Razvan Lucescu, iar procurorii ii cerceteaza in continuare.

Cu alte cuvinte, in acelasi dosar legat de firma "Croma", instanta a pronuntat o solutie de achitare, insa la Parchet s-a inceput urmarirea penala, cauza si faptele fiind aceleasi.

Avocatul familiei Lucescu, Mihai Streanga, a a-nuntat ca va cere procuro-rilor sa tina cont de decizia instantei si sa inchida dosarul de la Parchet.
Avocatul va cere inchiderea dosarului de la Parchet

Ieri, judecatorii Tribunalului Bucuresti au pronuntat sentinta in procesul in care Mircea si Razvan Lucescu au fost acuzati, in legatura cu firma de asigurari "Croma", declarindu-i nevinovati pe cei doi. Dosarul in care familia Lucescu a fost reclamata ca ar fi majorat ilegal capitalul social al firmei "Croma" se afla pe masa judecatorilor de mai bine de un an. Pentru aceeasi majorare de capital, insa, mai exista un dosar, instrumentat de procurorii Parchetului instantei supreme si in care, de curind, s-a inceput urmarirea penala, Mircea si Razvan Lucescu, precum si sotiile lor fiind acuzati de inselaciune.

Avocatul familiei Lucescu, Mihai Streanga, sustine ca acest caz este unul fara precedent. "Aceleasi probe si aceleasi fapte, cercetate in dosare diferite, au adus pentru clientii mei doua decizii care se bat cap in cap", a tinut sa precizeze avocatul. De altfel, Streanga va cere procurorilor sa tina cont de decizia instantei si sa inchida dosarul de la Parchet.

Reamintim ca dosarul "Croma" are ca obiect o tranzactie din 1999 si are la baza mai multe reclamatii facute de omul de afaceri Gabriel Constantinescu. Acesta ii acuza pe patru membri ai familiei Lucescu ca, in calitate de administratori ai firmei "Croma", ar fi supraevaluat cu 16 miliarde de lei valoarea unui imobil pentru a putea obtine licenta de asigurari.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.